hel_etusivuhel_etusivuhel_etusivuhel_etusivuhel_etusivu

Colorado Bar & Grill, aito ja amerikkalainen!

Simonkadun Colorado Bar & Grill on suljettu vuokrasopimuksen päättymisen vuoksi. Uutta on kuitenkin luvassa, joten pysy kuulolla!

 

Ensimmäinen Colorado Bar & Grill perustettiin vuonna 1995 Unioninkadulle. Unioninkadulta Colorado muutti Forumin kautta Simonkadulle Kampin keskuksen yhteyteen vuonna 2007.

 

Colorado Bar & Grill on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset – jokaiselle on varmasti jotakin. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Niin ranskalaiset kun hampurilaisten pihvit sekä muut annoslisukkeet ovat kaikki valmistettu alusta asti Coloradon omassa keittiössä.

 

Coloradon yhteydessä toimii myös erillinen baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai vain pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Kesäksi avataan ruokailutila myös sisäparvekkeelle josta näkymä Kampin Narinkkatorille.

 

 

Colorado on oiva pysäkki töiden jälkeen kotimatkalla!

Pöytävarauksella varmistat illanvieton ilman jonoja!